Verlenging voorlopig uitstel najaarsinspectie

In navolging van de persconferentie over de aanscherping van de maatregelen tegen COVID-19 van dinsdag 13 oktober 2020 heeft het bestuur van het Stamboek Blauwe Texelaars besloten de inspecties voorlopig op te schorten voor een periode van 4 weken. Dit komt overeen met de periode waarvoor de algemene maatregelen ingesteld door de overheid voorlopig van kracht zijn. Aangezien dit nu (op dit moment) nog niet persé noodzakelijk bezoeken zijn leek het ons verstandig een dergelijk contactmoment uit te stellen. Wij hopen op een ieders begrip en dat er volgende maand wellicht enige versoepeling in de maatregelen gemaakt kunnen worden en dat de inspectiebezoeken dan alsnog uitgevoerd kunnen worden. Wij zullen u op de hoogte houden.

Het uitstellen van de najaarsinspectie wordt verlengd tot 1 DECEMBER 2020

 

Namens het Stamboek Blauwe Texelaars.

Mark van der Heijden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.